Welcome...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ


Assalamualaikum.... 




jom kita join segmen nih.... hehehe





1. follow blog sudah
2. like FBpage pun sudah
3. instagram tak der.. huhuhu


syaratnya cukup mudah...

so kawan-kawan apa lagi moh ler kita join!!!  




28 comments:

  1. singgah sini =)
    selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  2. nak catwalk nanti pakai baju merah lah ye heeee

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Ahlam. nak bercatwalk pulak dah hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih kakzakie.. feeling supermodel.. kihkihkih

      Delete
  4. Wah catwalk,selamat bersegmen dan selamat catwalk :-)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. sama-sama papadlamz n terima kasih kembali... ^-^v

      Delete
  6. Selamat bercat walk yer Ahlam ^-^

    ReplyDelete
  7. Singgah catwalk dari segmen yang sama
    Selamat bersegmen http://amsran85.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  9. Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  11. Salam buat Ahlan Miera....semoga berjaya dengan segmen yang disertai iaitu Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz.

    ReplyDelete
  12. Salam buat Ahlan Miera....semoga berjaya dengan segmen yang disertai iaitu Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz.

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama.

    Jom catwalk ke blog saya pulak :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  14. salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  15. Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
    Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS