Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE?

Assalamualaikum...

 semua...


buat duit dengan hanphone? macam best jer kan... macam mana tak best kalau kita topup  aka tambah nilai kita dapat komisyen... alhamdulillah Ahlam dah merasa.. ^-^v walaupun  baru kagi kan... kawan Ahlam siap dapat buat pembayaran PTPTN lagi dengan komisyen yang dia dpt.. perghhh terngaga Ahlam dengar... kawan tu junior Ahlam dkt uum.. dia baru jer habis study konvo pun tak lagi, inshaAllah dia konvo bulan 11 nih... siap cakap, nanti bila saya datang konvo inshaAllag hutan Pt saya selesai... perghh memang Ahlam respect lah... so korang apa tunggu lagi jom TUKAR!!!






or u can email me at: alammiera@yahoo.com
or 


6 comments:

  1. Replies
    1. yups.. sy guna sbb kwn sy guna dan nmpak hasil dia.. :)

      Delete
  2. Kwn saya kt fb pun duk promote sal toneexcel ni..kalo topup dpt ape ntah free

    ReplyDelete
  3. Wow, respect! Bukan senang tu nak habiskan hutang pt TT_TT

    ReplyDelete
  4. Good luck untuk bisnes nie yer Ahlam ^-^

    ReplyDelete
  5. tapi mcm susah la sikit tone excel nih..kalau kita join,nak kena ada org at least 2 org yg join bawah kita...ehhh ye ke x nih ?explain pleaseeeee...kat chatbox..huhuhuhuhuuh..berminat jgak bnda2 sebegini ^^

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS