Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB

Assalamualaikum...


Ahlam nak mengajak kepada yang bosan duk rumah takde buat pe tuh sambil-sambil on9 buat duit kan... hehehe



kilik banner untuk join/pendaftaran

Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut:
http://simplehijab.co/?id=xyav
Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate kami ini adalah:
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.
Apa yang lebih menarik lagi?
1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 5% (bergantung kepada jenis tudung) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB.

14 comments:

  1. Simplehijab memang terbaik kan Ahlam ^-^

    ReplyDelete
  2. Ramai juga kawan blogger yg join ni Ahlam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak.. sy pn tgk dkt blog kawan2.. hehehe

      Delete
  3. Macam-macam program Affiliate sekarang eh, sampai Nad tak terikut dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pn baru prtama kali join nad.. hehehe tapi program nih best!

      Delete
  4. Replies
    1. jom join.. hehehe semudah abc123 jer.. hehehe

      Delete
  5. lumayan~LUMAYAN~
    Nice entry buat mereka yg ingin mendapat imbuhan sampingan ...

    ReplyDelete
  6. Bagusnya. Boleh jana pendapatan sampingan. :)

    ReplyDelete
  7. teruskan usaha...insya allah apsti akan berjaya! chaiyok ahlam!

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS