Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

MENANG GA LAGI....

Assalamualaikum...


Alhamdulillah Ahlam menang lagi GA untuk kali ke 3... hehehehe perasaan syukur sgt murah rezeki.. hehehehe walaupun menang bagi hadiah masuk bloglist tapi Ahlam tetap bersyukur sangat-sangat... terima kasih pada Sis Aeinna Musa kerana menganjurkan GA nih.. hehehe



ni blog kedua Ahlam khusus untuk GA... kenapa? sebabnya Ahlam nak senangkan diri ini dan penganjur.. hehehe  lagi satu tak nak serabutkan blog ini dan blog kedua nih untuk eksperiment Ahlam dlm mengedit blog.. hahahaha (boleh macam tu?)




Alahmdulillah...


bukan senang kan untuk masuk bloglist org.. hehehe
dan bukan senang nak menang GA nih yerlah beratus, berpuluh orang yang join.. semuanya nasib kan
walaupun menang bagi senarai bloglist jer... macam Ahlam cakap lah bukan senang nak masuk bloglist blogger nih kadang-kadang kena buat GA dulu suruh peserta/org masukkan blog kita dalam bloglist mereka tapi nih takyah suruh, takyah nak buat GA orang dah masukkan.. hehehe ofkoz lah Ahlam happy...hohoho 
menang GA nih macam kita topup kita dapat pulangan.. tiap kali topup dapat komesin.. sape tak happy kan tapi dengan guna Sim kad Tone Excel nih boleh macam tuh.. u topup u get the komisyen... tak ke seronok tuh... eh3x iklan lak Ahlam nih.. alang-alang buat entry tuh masukkanlh iklan sikit... hehehehe  

btw kalau berminat dan sebarang pertanyaan boleh WA Ahlam di talian ini
01135470703
 im free to help u... 

love 
AhlamMieraShafie


18 comments:

  1. Tahniah juga dari kakak
    Seronok kan...

    ReplyDelete
  2. Tahniah Ahlam, dapat masuk bloglist blog lain dapat juga sumbangan trafik dari situ...

    ReplyDelete
  3. Wow. Tahniah. Saya sekali je pernah menang GA. :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah.. n tahniah...
    rajin ahlam ye...

    ReplyDelete
  5. http://madey09.blogspot.my/
    dpne follow first ya...

    ReplyDelete
  6. wah!jeles..hahaha kidding...bertuah tu tau...salam kenal..newbie here

    ReplyDelete
  7. wahhh.. tahniah ya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^)

    Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  8. woaah memang murah rezeki ni =) tahniah2..

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS