Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

REVIEW FOLLOWER KE 800

Assalamualaikum



halooo... pagi nih Ahlam terjaga dan dh tak boleh tidur dah sambil-sambil siapkan tesis sa,bil tu belik blog so baru terperasan yang follower Ahlam dah cecah 800 orang.. so memang dah niat awal-awal hari tuh nak buat blog review buat follower yang ke 800 and inilah orang yang bertuah itu Faranina... thanks buat Fara kerana sudi follow blog Ahlam yang usang lagi buruk... hehehehe


tadaaaaa!!!! hehehehe terima kasih pada blogger yang sudi follow blog Ahlam yer... sob..sob..sob terharu... maaf Ahlam tak boleh nak review semua blog... btw kesudian kalian semua amat Ahlam hargai dengan seikhlas hati... ^-^v


okhe.. bali pada topik asal.. inilah blog bertuah dan follower Ahlam JOurney yang ke 800.. tadddaaaa!!!!!..... 


sila klik banner untuk ke blog Fara..



blog Fara simple dan cantik.. tengok ler header Fara sweet kan...


owh dah jadi mommy...  hehehe

btw to Fara... Ahlam nak ucapkan berbanyak terima kasih kerana sudi follow blog Ahlam... moga Fara terus suksess dalam berblog dan juga dalam hidup... moga maju jaya!!!! 




p/s: Ahlam blur.. xtahu nak review pe.. first time kata orang kalau korang baca dan rasa mcm ada bnda tergantung ke apa buat-buat xnampak sudah yer almaklum dah tegah malam buta/pagi buta (4.30 am) semua yg buta... harap2 korang sudi-sudilah ke blog Fara... xoxo




11 comments:

  1. Salam singgah pepagi jalan-jalan di sini...Wahh....tahniah yer...

    ReplyDelete
  2. Heheh thanks ahlam! X sangke lak dpt suprise pg2 ni..hehe salam ukhwah ye..

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. saya follower ke 802.. :)

    ReplyDelete
  4. Wah wah wahhh dah 800 followers. Tahniah Miera! :) Teruskan berblogging hehe.

    ReplyDelete
  5. Tahniah Ahlam, dah 800 followers yer. Bilalah Zumal nak capai angka tu ^-^

    ReplyDelete
  6. teruskan berblog smpi 100 000 followers insya allah

    ReplyDelete
  7. pergh hebat hebat! 800 dah follower. tahniah!

    ReplyDelete
  8. ramainye followers dia.. ehehe.. CT dah lama follow sini gak..
    jarang dtg singgah je.. hopefully lepas ni jadi rajin ehehe..

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS