Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Giveaway Duit Saku Dari BBL


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang


Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

17 comments:

  1. selamat bergiveaway dan semoga berjaya :D

    ReplyDelete
  2. Jumaat ini pembentangan budget2016 entah apa lagilah yg rakyat kena tangguna Ahlam
    Apa-apa pun good luck utk GA ini.

    ReplyDelete
  3. JALAN2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Ganbatte! Dari blog → http://balqisluv99.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html?m=1.

    ReplyDelete
  5. Singgah BW ..and good luck #follow 808
    http://kenny977.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sebab join Giveaway Duit Saku Dari BBL. Jangan lupa check link entri Update : Senarai Peserta Giveaway Duit Saku Dari BBL

    ReplyDelete
  7. good luck dari GA sama ;)
    http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  8. Good luck ye
    Singgah dari GA yg sama dan follow mana yg tidak difollow lagi (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  9. Hye..dari segmen yang sama..jalan-jalan sini..:)

    http://ceritaejoy.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Dari giveaway yang sama , singgah sini blogwalking, goodluck !

    http://puteriminion.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  11. jalan jalan dari giveaway yg sama :)
    gudluck!


    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  12. PG datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ya ❤
    http://mrsyatie.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  13. salam dear, akak dari segmen yag sama no 71. hehe. salam ukhwah. minta tunjuk ajar ya. masih baru dalam dunia blog. done follow!

    http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

    ReplyDelete
  14. Salam kenal :)

    Fiefi follow sini #812

    Dari segmen yang sama. Good luck!

    ReplyDelete
  15. TAHNIAH buat para pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL. Boleh check senarai pemeng ya
    Tahniah Pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS