Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

segmen: saya sayang blog saya

Assalamualaikum...


tengah mencari mood nak update.. tiba-tiba nampak segmen nih.. terus join... hahahaha Ahlam nak jer buat entry tapi tengah sakit hati dengan laptop xleh nak terima bluetooth dari hp so takde gambar takde entry... arghhh... oklah.. jom join segmen nih ramai-ramai... hehehe





#sila klik banner untuk join...



saya sayang blog saya!!!! i lap uuuuuuu Ahlam's JOurney








16 comments:

  1. Semoga berjaya Ahlam dan salam tahun baru hijrah ^-^

    ReplyDelete
  2. ALah, kalau nak update blog tak semestinya ada gmbr. Cuba cerita details then biar reader imaginekan sendiri. Mcm novel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... klu xmasukkn gmbr rasa mcm langkap 1 entry 2.. (sebenarnya malas...kihkihkih)

      Delete
  3. sapa tak syg blog?ahahhahaa...bersengkang mata nak kasi cantik cantik...all the best!good luck!

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS