Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

KEMATANGAN...

Assalamualaikum...


hai semua good morning... macam biasa kesakitan buat Ahlam terjaga dengan sendirinya huhuhu tapi Ahlam bersyukur bila terjaga dalam pukul 4/5 pagi nih ada peluang untuk kita mengadap Tuhan yang satu dengan lebih kusyuk mungkin.. alhamdulillah.. Ahlam anggap kesakitan itu satu hikmah buat Ahlam... ^-^v Ahlam nak share nih... ia buat Ahlam teringat balik perjalanan hidup Ahlam selama beberapa tahun nih... dari mula masuk uum sampailah sekarang... semua trjadi tanpa dirangcang semua sudah ditentukan... ada betulnya semua itu... dan ia membawa kita kepada kematangan...


#sumberFacebook


pengalaman yang berharga mungkin....



SALAM MAAL HIJRAH 1437H




6 comments:

  1. Akak ni pulak lambat matang. Dah umur 30 baru matang. Eh jap. Ahlam sakit apa ni?

    ReplyDelete
  2. ehehe CT pun rasa mcam tak matang2 je ni macam mana ni..
    umor dah makin tuaaaaaa ni.

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. matang ni, ada kala x ikut umur. ada yg da 40 tp fikiran mcm 20... ;-)

    ReplyDelete
  5. salam ahlam!sekrg masih kat UUM lagi k?kos apa?dpp mana?mn tau bole jupe..heeeeeeee.....take care and belajar rajin2 kasi result gempak..hooohooooo

    ReplyDelete
  6. Belajar rajin2. Kita tak matang lagi nii. Dah lanjut usia dahh.

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS