Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

New baBy...

Assalamualaikum semua....^-^

pagi jumaat yang indah setelah beberapa hari hujan menyimbanh bumi Sintok..huhuhu hari ni Ahlam rasakan tenang jer pagi ni...bagus la...lagi pun kat sini cuti..heheheh

okhe...bebalik pada tajuk pada kali ni NEW BABY...ape 2??? hehehehehe sebebarnya keluarga Ahlam nak kata baru xjugak terima kelahiran cucu yang ke-19..heheheh (wahhhh!!!! ramainya kan...) bertuah keluarga Ahlam...baby baru ni lahir pada 13/11/2011 pda pukul 9.00 pagi di Hospital Besar Kuala Terengganu.. dilahirkan melalui pembedahan..huhuhu anak ke-3 dpd 3 org adik beradi jdi dia yg bonsu la..kakak Ahlam mugkin dh xboleh mengandung lagi kot sebbnya dah 3 kali dia operate...xpela... hurmm..

baby ni baby boy..hehehe keluarga kami memg tertunggu2 kelahiran baby boy sebbnya dah lama xde baby boy..hakhak...memg kelurga kami ramai girl..:P baby boy ni Ahlam yg letak nama taw walupn Ahlam xjumpe lagi just tgok gambar jer..huhuhu pe nama dia ek? hehehehe namanya Muhammad Syamin Aaron Naufal... cantik x nama 2???? hahahahaha msti korg ckp panjangnya nama hahaha...anak last mesti la pnjang2... ^-^

jum kita tgok gambar dia...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

sebijik macam muka abg dia Adam Alif Mikhail....

mudah-mudahan Syamin menjadi anak yang soleh..amin...

6 comments:

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS