Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Tahniah Harimau Muda..Tahniah Malaysia!!!!

Assalamualaikum...salam satu  Malaysia...^-^


rasanya tidak terlambat lagi kalau Ahlam nak ucapkan tahniah buat pasukan bola sepak sukan sea negara kita..Harimau Muda...Ahlam jugak tidak ketinggalan menontong perlawanan semalam dari mula sampaila habis..memg tersangat mendebarkan jiwa, raga lah..huhuhu... sakit tekak2 Ahlam menjerit semalam..hahaha walau pun cuaca tersngat sejuk..(ceh!! cam duk kt luar negara lak..huhuhu) sebbnya tgok dkt Astaka kolej BSN..huhuhu tpi tahan jgk..hehehe..dan walaupn esk petangnya Ahlam ada exam midsem paper killer..huhuhu paper yg paling ditakuti oleh budak2 EDU Moral..tapi sebab bola pnya pasal xpe..dan ape yg jadi lepas 2..hahakkk tak tidor lah Ahlam satu  malam sebabnya stdy..hahahakk (padam muka ko..:P) tapi alhmdulillah semuanya ok..insyaAllah mudah-mudahn jawapan Ahlam betul..hahahakk...btw tahniah sekali lagi buat pemain negara yang boleh dikatakan bersemagat kental walaupn pasukan tuan rumah mempunyai kelebihan dari segi penyokon tapi Harimau Muda tetap mantap...Auuuummmm!!! 


memg mendebarkan...but sngat2 seronok n bersyukur..:)


I LOVE MALAYSIA....



4 comments:

  1. salam ukhwah...thanx singgah blog saya..follow terus...=)
    bakal cikgu yea...saya pun bakal jugak..

    Kurang vs Lebih

    ReplyDelete
  2. cikgu Ma..ya..insyaAllah akn tetp singgah bila ada masa terluang... sama2 la kita singgah menyinggah..hehehe..

    ReplyDelete
  3. yups...malaysia..boleh..walaupn bru jer kalah dgn syria but it's ok...mantap tetap mntap..:)

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS