Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Entahlah...

ASsalamualaikum...


apa kabar semua rakan2?...huhuhu sory dah beberapa minggu Ahlam xupdate blog.. sebenarnya banyak yang Ahlam nk coretkan kt diari online Ahlam ni..tpi xde mood..hehehe... sory yer!

Entahlah...hurm...Entahlah... itu lah jawapan Ahlam bila tiap kali kawan2 n family Ahlam tanya.. bila diorg tgok Ahlam cam xde perasaan..hahaha... maybe itu bkn jwpn yang mereka inginkan...tapi biarlah mereka2 yang terdekat jer tahu apa yang terjadi pada Ahlam.. Ahlam tidak bersedia untuk ceritakan semuanya... ^-^v


muka xde perasaan camni kot...hahaha..untunglah klu comel gini...kihkihkih


so bila mood mengedik Ahlam dtg lagi utk update diari online ni insyaAllah akan adalah status trbaru...hehehe lagipn Ahlam tgh bz dgn final sem...huhuhu gerun n sedih coz xlama lgi dah nk tinggalkn alam kampus yang best ni... erkkk best ker...kihkihkih...

btw...thanks buat blogger2 yang follow blog Ahlam ni.. ^-^v



HURM... ENTAHLAH....hehehhehe 

8 comments:

  1. eheee... goodluck utk your final sem :D
    you can do it! yeayyy

    ReplyDelete
  2. hmm . .ntahla. .ohoii. .
    gud luck final okey :)

    p/s : kucing tu comel nak mam :O

    ReplyDelete
  3. Patut le lama tak nampak update blog. Takpe la ahlam..belajar le rajin2 ye.

    ReplyDelete
  4. just face all joy before it ends dear. life must to go on. apa2 pun all the best for your future. Chill la beb! ^^v

    ReplyDelete
  5. tq semua atas semangat yang diberikan... ^-^ Ahlam amat hargainya...

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS