Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Penat!

Assalamualaikum...

minggu yang kelam kabut dan sangat bz sudah brmula...huhuhuhu  bertungkuslumus menyiapkan segala kerja sebelum msuk minggu stdy weeks... Ya Allah serius Ahlam terlalu penat dgn semua ni... penat otak dan badan... hurm tdur pan xcukup kdng2 nak tdur pun xboleh asyik ingt kerja jer...huhuhu kerja group lak member suka bagi kat Ahlam last minute.. geram jgk rasa... dengan sakit lama yang xpandai2 nak sembuh geram.. malam semalam hanya 2 jam setegah jer Ahlam dpt tdur dgn elok pastu dia dtg...hukhuk dah la esk pg nya Ahlam kna bangun awal sbb ada projek luar.. Wajib! maknanya kul 3.30a.m bgun 2 memg Ahlam xtdur langsung pastu 5.30a.m trus p mandi n siap2 nk ke Jitra Kedah sampailah ke ptg, sampai bilik dah kul 7.00 p.m...hurm terkejar2 solat asar...huhuhuhu

*ni la yang program paper elektif bebas Ahlam..memg terbaikkk lah... hehehe penduduk kg yang sporting n adun Jitra yang cool.... terima kasih diucapkan buat semua.. (t bila free Ahlam akn kongsikn mengenai projek ni ^-^v )*


pas maghrib terus tidur xsedar diri..hahaha pastu bngun balik huhuhu (trpaksa klu x memeg xsedar langsung kot sbb ada agsmnt kna hntr pg2 ahad..opss klu xjgk terlepas la isyak yer...huhuhu nasib baik...) dan skrg Ahlam tgh berusaha keras nk siapkan soalan Pengujian yang susah bagat nih...huhuhu susah kot sbb dah lama x buat kira2 n graf2 bagai nih..last buat banda gini sem 4 kot...huhuhuhu beberapa tahun yg lepas dan sem last ni lak jumpe balik aduh!! kepala otak dah bekarat dah... 2 la banda senang dah jadi susah balik...wawawawawawa

*bertemankan kertas graf calculator n milo panas...huuhuhu....jem2!!..*


*ana, yati, zila.... aku nak tiruuuuuuuuu!!! kihkihkih :P*



p/s: nmpak gayanya xtdur sampai subuh la ni..hurm...sib baik kelas pagi esk tunda ke ptg...huhuhu tapi agsmnt ni blum siap n kna hantar pg..Makkkkk tulung ankmu ini...huhuhuhu btw doakn Ahlam dpt buat yer...kihkihkih...:P

No comments:

Post a Comment

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS