Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Kaca Mata Baru Power Pn Baru....

Assalamualaikum semua...

hehehhe... rindu Ahlam x...??? ha apa x...huhuhu xpe lah sapelah Ahlam ni kan.. (ayat sedih)
nerd teddy bear... my friend pnya..hahaha saja jer Ahlam pakaikn dia kaca mata... comel x?

berbalik pada tajuk diatas...hehehe yeh! Ahlam memg pakai kaca mata pn...huhuhu rabun jauh sejak sekolah lagi... tapi dah hampir setengah tahun xpakai sebabnya Ahlam lupe kat mana Ahlam simpan kaca mata Ahlam 2... benda ni jadi lepas Ahlam habis praktikal tahun lepas...wawawawawa kelam kabut nak balik kg la 2...hahaha so cari n cari xjumpe gak tapi still taruh harapan tuk jumpe dgn kaca mata lama Ahlam 2..mahal kot buat dulu...huhuhu  (padam muka...3x)


okhe...sumpah! klu xterdesak Ahlam xkan pakai bnda ni...masa nak pakai rasa cam nak terjun bagunan...hahaha melampaukan..tapi itulah yang Ahlam rasa... hahahaha... maybe org lain cool jer pakaikan... tapi not me k.. :P

untuk tidak menyeksa mata dan diri Ahlam... terpaksala Ahlam pakai contact lenses.. tapi 2 tok beberapa bulan jer...so terpaksa la Ahlam buat kira2 check Ahlam pnya akaun... hurm dan buat la yang baru...wawawawawa.... (pokai!!) tapi xpe tok kemudahan Ahlam jgk...hukhukhuk (sedapkan ati)  tapikan time nak beli contact lenses sblm buat kaca mata Ahlam kena check lu Ahlam pnya kerabunan mata 2...bila org 2 check...huhuhu ternyata power mata Ahlam dah naik...Makkkkk!!! huhuhu oh tidak3x... hurm ptt la dalam kelas Ahlam xleh duk belakang... memg xnmpak la klu Pensyarah tulis apa2 kat papan putih.. member Ahlam la yang jadi mangsa Ahlam tok bagitaw apa yang Pensyarah tulis..huhuhuhu

tapi Ahlam pakai cermin mata pn time kuliah jer pas kuliah buka n simpan...hehehe kat sekolah dulu pn gtu jugak.. klu p jalan2 amat jarang sekali Ahlam pakai... entah maybe xselesa kot... lgpn nampak lagi la jgk skit2... huhuhuhu

hehehehe.. ni masa sem 1 kat UUM... skema kan? hahahahakk..

tranformasi Ahlam... erkk ada perubahan ke? hahah ni masa sem 6 klu xsilap..hahaha

hahahha...new me... Ahlam n kaca mata baru... peace!



p/s: alahai nk hujan ka...huhuhuhu nak g swimming ni camner klu hujan...

7 comments:

  1. heheheh... best 2 memg best tapi satu jer xbest.. uwangnya sudah habis...wawawawawa..:P

    ReplyDelete
  2. Power spec makin lama mmg makin bertambah. Dulu akak pun pakai spec gak. MUka lagi skema drpd Ahlam tau. hehehe.. Pastu bila dah kerja, rasa mcm susah je bila pakai spec. Penglihatan terhad sangat. Kalo nak pandang atas, kena gerakkan kepala sekali. Kalo nak tengok tepi kena pusing. Pastu yg paling buat akak terus pakai contact lens sebab masa drive, time panas susah nak melaram dengan sunglasses. [gedik kan kakak awk ni. haahah]. So, terus je pakai contact lens sampai skrg.

    ReplyDelete
  3. LydSunshine: hahaha.. xpe kak janji brgaya ye... tpi Ahlam xsuka pkai contact lens sbb klu nk curi2 tdur dlm kelas xleh...kihkihkih pastu klu angin kuat rasa cam bnda 2 nk tercabut jer... huhuhu xselesa...

    tpi lain org lain cita rasanya.. betul x? hehehe

    ReplyDelete
  4. pakai spek mata lagi selesa dari pakai contact lense kan :)

    ReplyDelete
  5. yups..tapi atas citarasa org2 jgk ada yg selesa pkai spec ada yg selesa pkai contact lens... tapi sy dua2 xselesa.. pakai pn time kuliah jer...hehehehe

    ReplyDelete
  6. Hmm saya suka spek yang biasa biasa jer. tak minat yang stylo stylo sangat. Macam err tak berapa nak sesuai jerk ngan muka. Hahha. :)

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS