Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

Kurus Bersama Malia Mellia...

Assalamualaikum...



hai semuaaaa... ada tak dekat sini tengah cari produk yang sesuai untuk turunkan berat badan???? okhe ... sekarang Ahlam nak share satu produk yang tengah hangat dipasaran sekarang nih... iaitu produk MaliaMellia... ramai dah yang mencuba dan mendapat hasil yang menanjubkan... alhamdulillah ... meh tengok respon pengguna produk nih....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-






tengokkkk... perghh menakjubkan bukan... apa tunggu lagi meh try dulu baru taw...
meh whatssap laju-laju
01135470703

ehhhh... jap produk MM nih buka ada ubat kurus jer ada lagi uolllss...


antaranya ialah





badan nak kurus.. takkan tak nak baiki muka yang kusam tuh... hehehe

okhe.. jangan lupa whatssap laju-laju taw... hehehe sure puas hati dengan MM!!!!



p/s: uolllsss... (gedik lak Ahlam rasa guna panggilan nih...hehehe :P) meh follow Ahlam dekat IG @ahlammiera... kalu sudi la.. hehehehe Ahlam baru jer ada IG.. hukhukhuk nampak sangat xikut prkembangan semasa... hahahakkk



10 comments:

  1. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  2. hahaha. ending iollsss dah follow tuan punya ig. hihikkk :) Wardah dah kurus, ade ubat gemukkan bdn x? :)

    ReplyDelete
  3. Ada kelulusan kementerian kesihatan tak Ahlam
    Nampak menarik sangat tu:)

    ReplyDelete
  4. Wahhh.. Mcm teracun jugaq ni, haha~

    ReplyDelete
  5. All da best kepada yang bakal kurus bersama malia mellia tuu hehe

    ReplyDelete
  6. Salam. Saya sudah follow blog sis. Hope follow blog saya di http://penselduabee.blogspot.my/

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS