Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

LIFE STUDENT. AKU PUN PERNAH...

Assalamualaikum...





kalau alasan kata... dalam dunia nih ada seribu satu alasan...

''Ala tak apa la dia student, tak busy mana''
''Ala tak apa la dia suri rumah, tak busy mana''
''Ala tak apa la dia dah bekerja , jumpa ramai orang''
''Ala tak apa la dia mampu..

Bila tanya, ada handphone ?
Jawab , Ada.

Bila tanya, Topap setiap bulan berapa ?
Jawab, ada lah dalam RM 60 sebulan.

Bila tanya, simkad sekarang bagi apa benefit selama guna ?
Jawab, boleh la, birthday , call family , buddies murah..

Itu je ..?
Kalau saya cerita, nak pakai freepaid ??

Laju jawab nak,smile emoticon


: p/s tapi ada syarat, kena share manfaat , dan bercerita dengan family, kawan-kawan kenalan. Benda baik kena berkongsi bukan ''makan'' seorang kedekut ohhh.

Tukar simkad je, whatsapp 01135470703



7 comments:

  1. betul tu ahlam... kalau rajin pasti ada rezeki

    ReplyDelete
  2. Kalau postpaid macamana?
    Kakak sekeluarga dah guna yg family post-paid dari dulu - subsidiaries bayar RM5/- aje.
    Nak juga tahu yg ini boleh menjana duit pulak ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak boleh whatssap Ahlam terus dkt no no 01135470703 atau pm dkt https://www.facebook.com/Ahlams-JOurney-Blogspot-797652107009659/messages/

      Delete
  3. Replies
    1. akak boleh whatssap Ahlam terus dkt no no 01135470703 atau pm dkt https://www.facebook.com/Ahlams-JOurney-Blogspot-797652107009659/messages/

      Delete
  4. Sapa rajin berusaha, dia berjaya :) In shaa Allah. Moga semua urusan dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  5. Sapa rajin berusaha, dia berjaya :) In shaa Allah. Moga semua urusan dipermudahkan :)

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS