Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

EPISODE MEMALUKAN MISS UNIVERSE 2015

Assalamualaikum...






pengecara bagi pertandingan yang menghimpungkan semua wanita jelita dari seluruh dunia MISS UNIVERSE, Steve Harvey melakukan kesilapan yang memalukan dengan tersalah mengumunkan pemenang pertandingan itu dengan mengumunkan peserta dari Colombia sebagai pemenang tahta tersebut setelah beberapa minit beliau menyatakan bahawa pengumuman tersebut adalah salah dan memohon maaf serta mengumunkan pemenang sebenar iaitu peserta dari Filipina, Pia Alonzo Wurtzbach... insiden tersebut telah menjadikan #missuniverse tranding dimedia sosial hari ini...








kesiankan, penat melambai dan menagis terharu tetapi lepas tu tuptup orang lain lak yang menang..huhuhuhu... sebelum ini pun pernah terjadi juga kalu tak silap dipertandingan ratu cantik Australia kot... hehehehe macam-macam










korang boleh tengok Video dan baca penuh dekat SINI...








p/s: manusia tak lari dengan melalukan kesilapan....


7 comments:

  1. kesiannyaaaa dia.. =( hurm..
    tadi tengok kat FB..

    ReplyDelete
  2. laa benda ni la yg viral kat twutter tu rupanya. kesian nyaa

    ReplyDelete
  3. Sy rasa propa je ni. Miss universe ni kn donald trump yg punya...last week kn dia da buat hal...so nk cover je ni

    ReplyDelete
  4. Kesian.. Adeh tergamam miss Columbia tu..

    ReplyDelete
  5. salam singgah

    miss universe kot.. mmg memalukan lah.. huhu

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS