Welcome...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

TAHNIAH!

Assalamualaikum...Tahniah buat kalian... rezeki kalian... alhamdulillah saya tumpan gembira... buat kawan yang nun disana tahniah diatas perkahwinan kali kedua.. alhamdulillah moga jodoh kamu kali ini kekal sampai syurga..amin.. buat kawan nun disitu tahniah atas kelahiran cahaya mata pertama.. comel sangat geram rasa nak cubit-cubit.. macam Mamanya.. moga jadi anak yang soleh dan sentiasa menyenangkan ibu bapanya...


buat dia... tahniah diatas kelahiran cahaya mata kedua... jagalah puteri-puteri kamu dengan sebaiknya... jangan dibiarkan mereka rasa apa yang saya rasa... jagalah hati permaisuri mu... usah dicari pada yang menghilang usah difikirkan pada yang sudah pergi... saya disini baik-baik saja.. usha dirisaukan... kamu sudah bahagia, sangat bahagia katamu, apa lagi yang tidak cukup.. cukuplah selama ini kamu sakiti hati saya... cukuplah! saya sudah penat... saya sudah lama terluka... tiada jodoh antara kita biarkan saya mencari bahagia saya... 


maafkan saya diatas tindakan kejam saya, kata-kata sinis... tolonglah faham.. saya sudah penat berlari lepaskan saya dalam fikiran kamu... usah permainkan perasan saya... biarkan saya...lupakan saya!

7 comments:

 1. Semoga Ahlam bertemu seseorang yg terbaik utk Ahlam. :)

  ReplyDelete
 2. Doakn shj demi kebahagiaan mrk dan jg lupa utk kebahagiaan diri sendiri

  ReplyDelete
 3. Just be strong ahlam. Kita pun berhak ada bahagia kita sendiri. Biarkan aje. Jangan diingat kisah lama. Buka buku baru.

  ReplyDelete
 4. Just be strong ahlam. Kita pun berhak ada bahagia kita sendiri. Biarkan aje. Jangan diingat kisah lama. Buka buku baru.

  ReplyDelete
 5. Relax Ahlam. Satu masa nanti, Ahlam akan turut bahagia dengan si dia yg lain pulak insyaAllah.

  ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS