Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

MATEMATIK!

Assalamualaikum...



hai korang suka math? or korang benci math? hahaha klu tanya Ahlam Ahlam memng tak suka dengan subjek matematik ni... ketidaksukaan subjek nih brmula pada sekolah rendah lagi disebabkan Ahlam  mempunyai pengalaman yang tidak baik dengan guru subjek math... bila ingat balik sakit hati ini... memng sampai bila-bila Ahlam tak akan lupakan... walau apapun itu bukan alasannya jugak kan... hurm.. well kalau dah tak suka tu belajar macam mana pun tak boleh kan... hahahakk subjek math Ahlam meng lulus cukup-cukup makan jer.. hahaha
benci-benci pun setiap hari kita guna nombor dalam pekerjaan kita dan kegiatan harian kita... memng tak boleh lari yer... hehehehe




teringat zaman di Teknik dulu.. siap ponteng kelas Add math... kihkih  hadik-hadik jangan jadi macam hakak Ahlam tau ponteng kelas... kihkihkih :P




okeh kita jumpa lagi next entry!

xoxo

9 comments:

  1. Uishhh..math la perkara paling sy tak gemar..hahah

    ReplyDelete
  2. suka maths tp bila da bersimpang siur (jln penyelesaian) terus tolak tepi hahaha

    ReplyDelete
  3. btw suka lelaki yg pandai maths! sbb nmpk hensem hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... tetiba teringat zman bljr di sek teknik dulu.. ada crush dia bijok add math sungguh malting.. :P

      Delete
  4. sama la ngn anak mmg lulus ja math... dulu tgk no terus pening.... tp terpaksa tgk gak... hehe... sis, pasar malam changlun best....

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS