Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

PELIK... DARI 818 JADI 790

Assalamualaikum...



Ahlam perasan ada berlaku satu situasi pelik pada follower Ahlam... pagi tadi Ahlam tengok follower 818 and than dalam petang macam tuh jadi 815 dan sekarang pukul 9.35 follower Ahlam jadi 790???? Ahlam jadi pelik... kenapa yer jadi macam tuh????? satu situasi yang sangat pelik pada Ahlam... banyak kot hilang tuh... kenapa????? unfollow secara berjemaah ke ek??? kalau Ahlam ada buat salah sorry lah eh yang dah unfollow Ahlam tu... hurm sedih jugak rasa nih... sebab Ahlam tak pernah unfollow kalau dah follow kecuali blog tuh blog yang tak mendatangkan manfaat atau ada unsur lucah...


Ahlam pun pernah buat review follower yang ke 800 sekarang apa dah jadi????? huhuhuhu tak pelah Ahlam bukan kejar sangat follower nih.. kalu orang tuh nak unfollow pun xkisahlah... tapi biarlah ikhlas orang dah follow awak tu jagang lah follow tapi unfollow balik... hurmmmm




nih screenshot follower 800 dan korang boleh baca review yang Ahlam buat untuk follower yang ke 800... sila klik pada gambar...



nih screenshot yang terbaru... hurmmm thanks pada yang sudi follow Ahlam dan yang trutama yang selalu datang jenguk Ahlam dekat blog nih... terima kasih banyak2



mesti ada yang cakap eleh baru beberapa ratus orang follower dah nak kecoh.. korang xtahu yang usia blog nih dah 6 tahun... Ahlam buat blog dalam tahun 2010... tapi dalam tempoh 3 tahun terawal tuh Ahlam tak aktif... so lambat la dapat follower.. tapi untuk capai follower sebanjak tuh macam-macam Ahlam buat... dan blog yang Ahlam follow lebih  3 kali ganda dari yang follow blog Ahlam...  its ok.. Ahlam tak marah... hehehehe


tatatititutu....




18 comments:

  1. samalah.. myb google connect problem ke, wallahualam, sbb ramai juga yg complain..huhu..sma lah mcm sy..huhu..tbe lost rmai gler

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yer ke.. hurm mungkin jgk kot mcm fb pn pernah jadi... tiba2 tgk dh xfriend dgn kwn tuh... huhuhu

      Delete
  2. Replies
    1. Ahlam ingt Ahlam sorg jer jadi rupa2nya ramai jgk yg jadik yer... huhuhu

      Delete
  3. sama la, mcm pelik je tetiba byk sgt berkurang, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan pelik sgt...tekezut bila tgk bnyak ygb kurang..

      Delete
  4. Sy rs google delete blog2 yg da x aktif n pd ms yg sm effect followers' list, td sy check blog yg da lama x aktif. Sy dapati da x de lg dlm list sy. Ni cuma anggapan sy je

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer ke anies.. klu macam memng xboleh buat apalah... xde lah rasa sakit ati sgt.. hahaha

      Delete
  5. sama sis.... blog akak pun jadi cam tu gak... Allah Ya Bathin Yang Maha Menghilangkan.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis.. Ahlam xleh buka blog akak.. nape yer? huhuhu

      Delete
  6. Replies
    1. ingatkan Ahlam jer yang jadi... huhuhu ramai rupanya..hurm

      Delete
  7. ingatkan sy sorang je yg hilang followers haha high five! :(

    ReplyDelete
  8. Akak pun perasan jugak. Tapi buat dunno jelah hheheh

    ReplyDelete
  9. Saya pon sama byk followers kurang mungkin dalam 100 lebih kot kurang..rasanya memang google delete blog yang dah lama tak aktif..maybe la..just be positive.

    ReplyDelete
  10. eeerk.. ada eh jadi gini.. tak perasan kalo acc CT pun sama..
    tapi kalo bukak page yg last skali banyak je zombi.. yg icon xda gambar..
    maybe google buang yg tu kot..

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS