Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

TIPS CUT COST KAHWIN

Assalamualaikum...




bersempena cuti sekolah ni mesti korang semua duk sibuk memenuhi jemputan majlis walimatuluruskan... So untuk sesiapa yang tengah merancang untuk melangsungkan perkahwinan tak lama lagi... masa cuti sekolah tahun depan ke, meh tengok tips untuk berjimat bagi anda yang nak kahwin tak lama lagi dan yang baru duk berangan tuh.. kihkihkih :P... yerlah sekarang nih semua benda mahal... GST sana GST sini.. tak salah pun nak berjimat ikut kemampuan... lagi pun tak baik membazir (membazir amalan syaitonnnn)... abaikan kata-kata umpatan dibelakang janji kita happy, keluarga kita happy (because im happy lalala... ehehe ternyayi lagu pakwe kite lak #PharellWilliams)... diorang mengata pun bukan boleh buat kita happy.. diorg jeles jer tu positif2...
kihkihkih


















bukan masa kawin jer kita nak rasa bahagia...tapi bahagia yang sebenar ialah selepas kawen... eh orang yang dah kahwin betui ke apa yang Ahlam cakap tu??? hehehehe 


semoga membantu anda!!!


  sumber: facebook!





p/s:jangan tanya Ahlam nak kawen bila... hahahaha


5 comments:

  1. Sblm kawen hutang byk2 x dan 3 thn kawen da cerai hutang x settle2 jg ;)

    ReplyDelete
  2. Biar sederhana yg penting KEBERKATAN SMPI AKHIRAT

    ReplyDelete
  3. fuhh..belum kawin lg ni..nak kena cpt kmpul duit byk2..

    ReplyDelete
  4. betul tu... biar lah kawin sederhana.... kalau nak hebat minta derma dgn org yg selalu bercakap lebih tu... hehehe

    ReplyDelete
  5. for me, simple is better dalam apa hal sekalipun. banyak lagi tanggungjawab dan cabaran lepas kahwin nanti. emosi, financial, aktiviti, dll banyak je yg akan berubah...kena ready lain juga.. bukan setakat majlis ribu riban...

    ReplyDelete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS