Ucapanku...

Your Update :
Assalamualaikum...jemput masuk!sila tinggalkn jejak anda di Cbox atau di ruang komen, saya pasti akan balas kunjungan anda...terima kasih..

JOM CHECK KANDUNGAN GULA DALAM MINUMAN KEGEMARAN KITA...

Assalamualaikum... 


korang suka tak minum minuman ringan??? mesti suka kan... Ahlam suka minum air yogurt macam bliss dan lain2... tapi sedar tak kita dengan kandungan gula dalam minuman tersebut ada pada tahap yang mana?  Ahlam  tak nak bebel banyak-banyak jom kita tengok kandungan gula dalam minuman ringan tersebut... tentu korang terkejut!!!











sumber Facebook
kredit to  Sarah Eddiah 


Ahlam pun terkejut jgk tengok yang bliss tu... hahaha nak minum boleh tapi jangan selalu yer cik akak manis!





10 comments:

  1. Salam... tq share info, takut tengok betapa tinginya kandungan gula tu.Sbb tu KA prefer air kosong je

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 kena jgk minum air brgula nih.. sbb nak bg tenaga.. sy pn suka minum air masak.. hehehe

      Delete
  2. Hampir semua minuman ada gula...adezzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups.. satu jer yg xde tapi boleh pecaya ke xde kan.. hehehehe

      Delete
  3. Replies
    1. sy pun hantu milo.. dlm sehari xsah klu xminum milo.. nak2 time bekpes... kat rumah guna dlm ten tapi dkt hostel nih nak senang guna yg 3n1 tu jer..

      Delete
  4. Replies
    1. kan... boleh da slow2 tukar selera.. kihkihkih

      Delete
  5. Banyaknya gula air bliss, suka sangat minum tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahlam mula2 tgok pn trkejut.. hurm Ahlam pun suka minum tu..

      Delete

 
COPYRIGHT OF AHLAM ITU MIMPI. DESIGN WITH LOVE BY PINKILICIOUS